Followers







mase neh kyte org baru sampai kat pangkor dalam 8 lebey tak silap . sebelum tuh kyte org dudok over nyte kat jeti dalam 3 jam . haha ! over nyte laa sangat . nyawa saya mereka neh tawu <3

pas kami check in kami terus jalan jalan dengan muke tak mandy plus penat nak mampos . tapi buad ilekk . :D

korang tawu aku takot gilak naek boat neh . huhh ! seram jew kan kat atas boat tuh . yelaa , first tyme aku naek boat memang gayat laa cerita dea . haha ! aku pegang jew mak aku sambil keras kan badan . siblings aku yang lain bukan main hapy bagai nak gile tawu . ishkk ~ :)

gagah kan juga tangan saya untuk mengambil with my broo . hahaha <3

tawu tuh hape ? haaaa . tuh laa kepala buaya . oke habes :D

labi labi ke penyu ke same jew kan ? hahaa . actlly aku pong tatawu . *kenyit mate

makan makan .

mandi manda :))